El PSC de Navàs comparteix un comentari que titlla de «fills de puta» els independentistes i Puigdemont

Captura de pantalla del comentari compartit pel perfil de PSC Navàs.
Captura de pantalla del comentari compartit pel perfil de PSC Navàs. | Facebook
14 de gener del 2018
Actualitzat a les 21:29h
El perfil de Facebook del PSC Navàs, que el porta personalment el regidor socialista d'aquest ajuntament, Jordi López, ha compartit aquest dissabte el comentari d'un tal Juanma Martín que titlla els independentistes i Carles Puigdemont de "fills de puta" i de "puta". Literalment el comentari diu -es conserva en castellà per la dificultat de traduir-lo degut a les faltes- "Los independientes hijos de su puta puta patria que no existe ablando de independencia que no existe muere té o follate a tú puta puigdemont".

L'apunt va acompanyat d'una captura de pantalla d'una crítica cap als Mossos d'Esquadra per la seva actuació a la plaça Catalunya contra els manifestants del 15-M, que contraposa a les crítiques que han rebut la Guàrdia Civil i la Policia Nacional per la seva actuació l'1-O. L'apunt original s'ha fet durant la repeticio a TV3 aquest dissabte del documental "1-O".

Darrerament, aquest perfil de Facebook conduït per Jordi López, havia mostrat una línia molt dura de comentaris a la xarxa contra l'independentisme, però mai fins ara no havia arribat a pronunciar o fer-se seus uns insults tan greus.

* Posteriorment, el propi Jordi López, ha demanat disculpes en el seu mateix perfil de Facebook: "per error al fer compartir amb el mobil hen compartit un article deprorable en tots els sentits, per tan demanen disculpes a tothom que es puguir sentir ofes". A més a més ha anunciat que en 14 dies tancarà el seu perfil a Facebook.

(*) Comentari afegit posteriorment
 

Captura de pantalla del comentari compartit pel perfil de PSC Navàs. Foto: Facebook