El bagenc Albert Casas estrenarà aquest gener la seva cinquena obra teatral

El Grup de Teatre Baladre interpretarà els propers dies 20 i 21 a Castelló de la Plana la comèdia "Una història de la puta crisi" de l'autor manresà

Redacció
14 de gener del 2018
Actualitzat a les 14:49h
L'escriptor teatral Albert Casas viurà els propers 20 i 21 de gener l'estrena de la seva cinquena obra Una història de la puta crisi. L'estrena serà al Teatre Raval de Castelló de la Plana amb la interpretació a càrrec del Grup de Teatre Baladre, també de Castelló, dirigit per Remei Sánchez en el marc de la 26ª edició del Castelló Escena.

Una història de la puta crisi explica l'experiència d'un autònom arruïnat del tot i més per culpa de la crisi, a conseqüència del què pateix una depressió de camell grau 7,5... i ho acaba pagant amb el pobre Sant Pancraci, segons ell el gran culpable de la seva situació.

Es tracta d'una comèdia que parla del que envolta la crisi i sobretot de la societat hipòcrita "que tristament ens envolta", amb un final inesperat i sorprenent.

El manresà Albert Casas té un extens currículum teatral. El 2008 i el 2009 va ser primer premi en el concurs de guions de la Innocentada de Manresa; el 2010 estrenava Oms i la Llum filosofal i Laura?; entre 2011 i 2012 estrenava les rondalles L'Agulla, La preuada aigua i Aquagulla en el marc de la Fira de l'Aixada. El 2011 veia la llum Paco Nodo i dos anys més tard El diari de Martina, que es va interpretar en nombroses poblacions del país.