Sant Fruitós suprimeix les barreres arquitectòniques en diferents passos de vianants

El cost dels treballs per tal de realitzar aquestes millores és de 97.600 euros

Redacció
12 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:12h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages inicia els treballs per tal de suprimir les barreres arquitectòniques que hi ha actualment en tretze punts del municipi per tal d'augmentar la seguretat tant de vianants com de conductors i per facilitar els desplaçaments per a les persones amb mobilitat reduïda i aquelles que portin cotxets o carrets per anar a comprar. En la majoria dels espais es rebaixaran les voreres on a hores d'ara no hi ha baixadors i  en algun d'ells s'alçarà la calçada amb una base de llambordes per tal que els vianants no hagin de baixar de la vorera.

Concretament els punts que es milloraran són al carrer Ramón i Cajal amb cantonada amb els carrers Albéniz, Cervantes i Eugeni d'Ors; al carrer Arquitecte Gaudí cantonada amb els carrers Albéniz, Cervantes i Germán Duran; l'avinguda Bertrand i Serra amb carrer Jacint Verdaguer;al carrer Rius i Taulet amb el carrer General Prim; al carrer Casajoana amb l'avinguda Joan Sanmartí, l'avinguda Sant Joan amb el carrer Eugeni d'Ors i amb la plaça Alfred Figueras i al carrer German Duran cantonada amb el carrer de la Pesca.

A banda de millorar la mobilitat a peu en aquests punts, també es realitzaran treballs de senyalització i es millorarà la visibilitat movent els contenidors que priven la visibilitat en determinats punts.

Per tal d'elaborar aquest pla s'han tingut en compte les zones més transitades del municipi i s'ha tingut especial sensibilitat amb les zones properes a les escoles. 

Les obres és previst que s'iniciïn a finals de la setmana vinent i s'executin en un període de 10 setmanes. El cost dels treballs per tal de realitzar aquestes millores és de 97.600€.