L'ICL Manresa posa a disposició dels aficionats bus o avió per anar a la Copa Princesa

El partit es disputarà a Lugo el dissabte 3 de febrer

L'ICL disputarà la final de la Copa Princesa a Lugo
L'ICL disputarà la final de la Copa Princesa a Lugo | BàsquetManresa
Redacció
11 de gener del 2018
Actualitzat a les 20:02h
Després que aquest dijous a la tarda s'hagi sabut que la Final de la Copa Princesa entre el Breogán de Lugo i l'ICL Manresa serà finalment el dissabte, 3 de febrer, el club del Bages ha posat immediatament a disposició dels seus aficionats tres maneres d'anar amb l'equip fins a la població gallega: la més econòmica, en bus; una altra per anar amb avió i quedar-se a dormir en un hotel de Lugo, i la tercera per als qui només necessitin entrada.

Els aficionats de l'ICL Manresa que vulguin ser a la final d'una manera més econòmica podran viatjar en autocar. El club posarà a disposició un bus que sortirà divendres a la nit. Els aficionats arribaran al matí a Lugo, i podran passar unes hores a la ciutat abans d'anar cap al pavelló. La tornada serà un cop acabi el partit, i es calcula que es pugui arribar a Manresa de nou diumenge al matí. El preu és de 50 euros.

Per altra banda, amb un preu de 195 euros, es podrà sortir des de la Plaça Espanya de Manresa, i ser traslladat cap a l'aeroport per arribar a Galícia al migdia. Aquesta opció inclou els trasllats cap a l'aeroport, i cap a l'hotel. Si algun aficionat viatja sol, pot demanar per un suplement de 30 euros, una habitació individual. Aquesta opció d'avió i hotel està subjecte a les places que el club ha reservat, és a dir, en cas d'haver-ne d'ampliar el nombre, podria augmentar el preu. Evidentment, cal tenir els documents d'identificació en regla per poder volar.

Com a tercera opció, es podrà comprar només l'entrada. El club organitzador encara no ha confirmat els preus, i per tant el Bàsquet Manresa no pot saber quin cost tindran per als seus aficionats, però es podran gestionar a través del club. 
Arxivat a