Súria iniciarà dilluns el reasfaltament del carrer Diputació

Per aquest motiu, la via estarà tallada fins a dimecres

Redacció
11 de gener del 2018
Actualitzat a les 19:10h
El carrer Diputació de Súria serà tallat al trànsit de vehicles entre dilluns 15 i dimecres 17 de gener, inclosos aquests dies, a causa del reasfaltament que es portarà a terme en aquesta via del centre urbà. La mesura també afectarà els garatges i places d'estacionament dels edificis ubicats en aquest carrer i en el tram central del carrer Vilanova, ja que els vehicles tampoc no hi podran entrar ni sortir. Des de la nit del diumenge 14 de gener tampoc no hi podrà haver vehicles estacionats.

El reasfaltament del carrer Diputació és la darrera de les actuacions que es porten a terme a diferents punts del centre urbà des del passat mes de novembre, després de la semaforització de l'entorn de la plaça Clavé i la transformació del carrer Vilanova en zona de vianants.

A conseqüència del tall de trànsit, tampoc no es podrà accedir al carrer Diputació des de l'avinguda de l'Ajuntament ni des de la carretera de Balsareny, els dos únics accessos viaris al carrer tallat. Mentre es perllonguin les tasques de reasfaltament, tot el trànsit que circuli per l'avinguda de l'Ajuntament haurà de passar pel carrer Montserrat.

El veïnat i els comerços del carrer Diputació han estat informat sobre els efectes d'aquesta actuació necessària pel desgast que pateix la calçada d'aquesta via urbana, un dels principals eixos viaris del centre de la vila.

El tall de trànsit del carrer Diputació també donarà lloc a canvis circulatoris en els trams inferiors de l'avinguda de l'Ajuntament i l'avinguda de Santa Bàrbara per tal de permetre l'accés als garatges i aparcaments privats d'aquests sectors i del carrer Sant Antoni Maria Claret:

- Garatges i aparcaments privats del tram inferior de l'avinguda de l'Ajuntament (entre el carrer Montserrat i el carrer Diputació): entrada i sortida pel carrer Montserrat.

- Garatges i aparcaments privats del tram inferior de l'avinguda de Santa Bàrbara (entre el carrer Montserrat i el carrer Diputació): entrada i sortida pel tram superior de l'avinguda Santa Bàrbara.
- Garatges i aparcaments privats del carrer Sant Antoni Maria Claret: entrada pel tram inferior de l'avinguda Santa Bàrbara i sortida habitual en direcció al sector plaça Clavé-carretera de Sant Salvador.

Es recomana la màxima prudència als conductors en els trams inferiors de l'avinguda de l'Ajuntament i l'avinguda de Santa Bàrbara, que habitualment són de sentit únic.

Com a pas previ al reasfaltament del carrer Diputació, en les darreres setmanes hi han estat renovats els desnivells de vorera dels guals amb peces normalitzades.

L'Ajuntament agraeix la comprensió i col·laboració del veïnat, dels conductors i dels establiments afectats davant les molèsties que pugui generar aquesta actuació, i es compromet a atendre necessitats i imprevistos que hi puguin sorgir en el termini més breu possible.
Arxivat a