El Kursaal s'omplirà dissabte amb mags provinents d’arreu d’Europa

Es tracta del sisè Festival Internacional de Màgia "La Nit dels Genis" en una de les poques trobades d'aquest tipus que es fan a l'estat espanyol

Presentació del Festival Internacional de Màgia que se celebrarà al Kursaal
Presentació del Festival Internacional de Màgia que se celebrarà al Kursaal | MEES
Redacció
11 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:58h
Aquest dissabte, 13 de gener a les 21h, torna una nova edició de ‘La nit dels genis', el festival Internacional de Màgia que per 6è any consecutiu reunirà a la sala gran del Kursaal mags reconeguts internacionalment que des d'avui i fins dilluns participen en una trobada de mags al Pont de Cabrianes. Aquest any participen a la trobada un total de 23 mags, 7 dels quals actuaran dissabte al Kursaal. És el cas de Massimiliano Cardone (Itàlia), Willow (França), Manolo Costa & Mindanguillo (Espanya), Nikolai (Alemanya), Ilya Il (Rússia), Maxim Gladstein (Rússia) i els manresans Set de Màgia. L'espectacle, presentat pel mag gallec Cayetano Lledó, estarà dirigit per May Closa i Xavier Tapias.

La gala va sorgir arran de la trobada de treball que des de fa 7 anys fan una dotzena de mags a Sallent, en què mostren els uns als altres de manera oberta els seus números. Aquesta serà la sisena vegada que els participants tindran l'oportunitat de mostrar aquest treball en públic en aquest Festival Internacional que, acollirà al Kursaal. Una gala que ens mostrarà una màgia d'escena visual, poètica i actual.

Les entrades que tenen un preu de 15 euros, (12€ amb carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25), es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938723636) i per internet a www.kursaal.cat.

Dissabte, trobada de mags de la Catalunya central

Coneixedors de l'afició per la màgia que hi ha a la Catalunya central, sobretot entre sectors joves, mags provinents de diferents països d'Europa faran aquest dissabte, a les 6 de la tarda al Kursaal, una trobada informal amb mags de la Catalunya central. Impulsada des del Kursaal, serà una trobada en què es podran compartir experiències, iniciatives i números, que segur que serà molt gratificant per totes les parts.