1 de 10

El termini per participar al Joc de les Bases acaba dilluns

Els participants han de visitar onze punts emblemàtics de l'època de les Bases de Manresa i resoldre un enigma en cadascun d'ells

per Redacció, 11 de gener de 2018 a les 09:47 |
Aquest article es va publicar originalment el 11 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dilluns, 15 de gener, acaba el termini per participar en El Joc dels 125 anys de les Bases, un joc de ciutat del programa commemoratiu del 125è aniversari de les Bases de Manresa especialment adreçat als joves i al públic familiar i en el qual els participants han de visitar onze punts emblemàtics d'aquella època i resoldre un enigma en cadascun d'ells.

Les respostes a les preguntes plantejades fan referència a l'observació de diferents elements de cada un d'aquests espais. Cada enigma encertat dona 10 punts, mentre que la resolució de l'última pregunta i una ‘selfie' feta en qualsevol dels onze llocs que conformen el joc en dona 25.


Les preguntes es recullen en un formulari a Internet i poden localitzar-se en l'explicació dels punts sobre un plànol virtual de la ciutat.

Totes les persones que completin el joc i obtinguin la màxima puntuació de 125 punts entraran en el sorteig d'una tauleta. Se sortejaran dues tauletes i, per tant, hi haurà dues persones premiades. Us animem a participar-hi!


El joc, que és accessible des d'internet i compatible amb tot tipus de dispositius, quedarà obert com a recurs didàctic per a tots aquells que el vulguin fer un cop superada aquesta fase del concurs.

Clica els següents enllaços per accedir al formulari i al plànol amb les explicacions de cada un dels punts.

 

Participació