L'institut d'Auro de Santpedor acollirà professors i alumnes de Polònia, Grècia i Letònia

Entre el 22 i el 27 de gener també se celebrarà la Setmana de la mobilitat sostenible i es mostrarà una exposició sobre medi ambient

Redacció
10 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:07h
Entre els dies 22 i 27 de gener, a l'institut d'Auro de Santpedor tindrà lloc una trobada de professors i alumnes de Polònia, Grècia i Letònia en el marc del projecte Healthy Living, Eco acting.

En aquesta trobada hi participaran un total de 30 alumnes i 9 professors provinents d'aquests països, a més dels alumnes i professors de l'institut de Santpedor, i posaran en comú estratègies treballades durant aquest primer trimestre per millorar hàbits de sostenibilitat i de salut en el mateix institut. Però, a més, hi ha dues activitats que destaquen en tant que es projecten més enllà de l'estricta comunitat educativa de l'institut.

Per una part, l'institut celebrarà la Setmana de la mobilitat sostenible convidant tots els alumnes i les seves famílies a fer els desplaçaments a l'institut amb mitjans sostenibles: a peu o bicicleta, transport públic, cotxes privats sempre compartits, etc. Formant part d'aquestes activitats, durant aquests dies es tindrà especial cura que el carril bici, en el seu tram proper a l'institut, estigui sempre lliure de cotxes aparcats, especialment en les hores d'entrada i sortida de l'institut.

També durant aquella setmana, a l'institut hi haurà una exposició de fotografies de denúncia d'actituds pocs respectuoses amb el medi ambient, fetes pels alumnes dels quatre països. Aquesta exposició es podrà veure, igualment, a la Sala d'exposicions de la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas, de Santpedor entre els dies 5 i 16 de febrer.
Arxivat a