Últims dies per inscriure's al curs gratuït de manteniment industrial del CFP

Està destinat tant a persones en situació d'atur com a professionals en actiu que vulguin millorar la seva qualificació

Redacció
09 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:44h
Encara hi ha places disponibles per al curs subvencionat de manteniment industrial que començarà al Centre de Formació Pràctica (CFP) de Manresa el proper dilluns 22 de gener. Es tracta d'un curs que prepara els alumnes per treballar al sector industrial tenint en compte les darreres tendències de l'anomenada Indústria 4.0. Així, s'aprofundeix en matèries com la robòtica, els autòmats, el control numèric CNC o la soldadura, entre altres. També hi ha una estada de pràctiques en una empresa que permet aplicar tots els coneixements apresos.

El curs té una durada de 630 hores més 80 hores de pràctiques en empreses. S'adreça tant a persones en situació d'atur com a professionals en actiu que vulguin millorar la seva qualificació i competències professionals. Per a accedir-hi, cal superar una prova d'accés que tindrà lloc durant els propers dies, per la qual cosa totes les persones interessades en fer el curs cal que s'adrecin el més aviat possible al Centre de Formació Pràctica trucant al 93 875 72 79 o enviant un correu electrònic a cfp@cfp.cat.

La formació del CFP està específicament pensada per donar resposta a les necessitats que les empreses industrials del territori tenen en matèria de recursos humans. El CFP disposa d'una borsa de treball que sovint no pot cobrir les demandes que arriben per part de les empreses per manca de professionals qualificats. Dels alumnes que es formen al CFP, prop d'un 70% troba feina en menys de sis mesos.