El Pessebre Monumental rep prop de 10.000 visites en menys d'un mes

Imatge del Pessebre Monumental d'enguany, inspirat en el nucli medieval de Rajadell
Imatge del Pessebre Monumental d'enguany, inspirat en el nucli medieval de Rajadell | Sussi Garcia
Redacció
09 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:10h
Des que el passat 16 de desembre els alcaldes de Manresa i Rajadell van inaugurar el Pessebre Monumental i l'exposició d'una vintena de Diorames nadalencs fets pels membres del Grup Pessebrístic de Manresa, i fins el diumenge, dia 7 de gener, que va ser quan es va desmuntar, han visitat la mostra gairebé 10.000 persones. Una xifra que des de l'entitat impulsora de la proposta valora molt positivament.

El Pessebre Monumental d'enguany, segons el Grup Pessebrístic de Manresa, ha estat un dels més reeixits dels darrers anys. L'obra es va inspirar en el nucli antic de Rajadell, i és per això que els visitants van poder veure l'edifici del vell castell; l'església parroquial dedicada als sants Iscle i Victòria, i la plaça i el conjunt de carrers que configuraven el municipi durant l'època medieval.

És per això que a partir d'ara, el Pessebre Monumental d'enguany s'exposarà permanentment a Rajadell en una mostra on també es recuperarà el pessebre fet per l'entitat pessebrista manresana a l'interior de la barraca de vinya, construïda aquesta tardor al bell mig de la població i que durant aquestes festes de Nadal ha estat exposat i il·luminat sobre un túmul circular d'escorça de fusta.