Detenen dos joves a Manresa per entrar i robar en pisos saltant per les teulades

Els fets van tenir lloc aquest passat diumenge al barri de Valldaura

Redacció
09 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:21h
El passat diumenge dia 7 de gener, la Policia Local de Manresa va detenir, a un quart de dotze del migdia i al carrer Nou de Valldaura, dos joves de 19 anys i sense domicili conegut, per un presumpte delicte de robatori amb força.

Tot va començar una hora abans, quan un testimoni va trucar al cos policial manresà informant-lo que en el xamfrà dels carrers de la Llum i Nou de Valldaura, hi havia dos joves saltant per les teulades dels edificis. Iniciada la recerca, les patrulles van localitzar un jove que estava saltant d'una terrassa a l'edifici annex a través de la teulada. En comprovar que els accessos a l'edifici en qüestió estaven tancats, i davant la manca inicial de col·laboració del jove, es van fer gestions per localitzar el propietari de l'immoble i es va activar el vehicle escala de Bombers. 

Entretant, el jove va accedir a baixar voluntàriament a través de la façana, lliurant-se als agents però negant que anés acompanyat. Tot i així, en arribar el propietari, es va fer una inspecció ocular de l'immoble, localitzant un segon jove amagat dins d'un armari. Constatant l'existència de danys als accessos a l'habitatge, els agents van detenir els dos individus.