Les noies de l'Avinent Manresa inauguren el 2018 amb un bronze històric

El van assolir diumenge, durant el Campionat de Catalunya de Clubs "A"

Les noies de l'Avinent (a la dreta) amb la copa de bronze
Les noies de l'Avinent (a la dreta) amb la copa de bronze | CAM
Redacció
08 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:42h
Aquest diumenge, 7 de gener, l'Avinent Manresa va encetar temporada disputant el Campionat de Catalunya de Clubs "A", que va tenir lloc a la Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya, situada a Sabadell. La competició va comptar amb la participació dels vuit millors equips catalans, tant en categoria femenina com masculina.

Si bé abans de l'encontre, les noies del club manresà tenien com a repte classificar-se en quarta posició (en la temporada passada van quedar cinquenes), totes les expectatives van ser poques, perquè no van ascendir un esglaó només, sinó que van aconseguir pujar al podi i fer-se amb el bronze. L'or va ser pel FC Barcelona i la plata, per a l'ISS-L'Hospitalet.

L'històric resultat el van fer possible Laia Solà (tercera en els 60 metres llisos amb un temps de 7''89); Marta Riera (cinquena en els 200 metres llisos amb un temps de 25''45); Laura Bou (quarta en els 400 metres llisos amb un temps de 58''24); Alba Gallardo (quarta en els 800 metres llisos amb un temps de 2'21''49); Marina Guerrero (tercera en els 1.500 metres llisos amb un temps de 4'36''85); Meritxell Soler (tercera en els 3.00 metres llisos amb un temps de 10'01''95); Paula Raul (segona en els 60 metres tanques amb un temps de 8''67); Mònica Clemente (primera amb salt de perxa assolint els 4,10 metres); Clàudia Galán (sisena en salt d'altura assolint els 1,54 metres); Judith Devers (cinquena en salt de llargada amb 5,02 metres); Júlia Quevedo (5a en triple salt, amb 11,35 metres), i Montse Montañés (tercera en llançament de pes amb 10,56 metres).

En categoria masculina, tot i havent dut a terme una gens menyspreable actuació, el descens va ser inevitable. Cal destacar, però, les segones posicions assolides per Abel Casali (en els 3.000 metres llisos) i Ricard Clemente (en el salt de perxa). El podi el van conformar el FC Barcelona, l'ISS-L'Hospitalet i l'AA Catalunya.