Més de 3.400 persones passen pel Món del Joc, el Parc de Nadal de Santpedor

El Parc de Nadal de Santpedor ha tancat portes aquest dijous
El Parc de Nadal de Santpedor ha tancat portes aquest dijous | AjStp
Redacció
05 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:15h
Els circuits de segways, els llits elàstics i el circuit d'aventura han estat les grans atraccions de la novena edició del Món del joc al pavelló  municipal d'esports Rafa Martínez de Santpedor. El Parc de Nadal de Santpedor que abans se celebrava a cal Llovet és una oferta d'activitats per a nens i nenes de fins a 14 anys en aquest període nadalenc plenament consolidat. De fet, any rere any, el Parc creix en visitants: tant de menors com d'adults que els acompanyen. Enguany, ha comptat amb una participació mitjana de 200 nens que se sumen als pares que han acompanyat als més menuts. En total, una xifra de més de 3.400 visitants.

Dijous, el Parc va tancar les seves portes. A tota l'activitat pròpia del Món del Joc s'hi va sumar una acció de cloenda: una actuació de titelles a l'espai de la Ludoteca que va fer les delícies dels assistents, com a colofó de set dies d'obertura amb una altíssima participació. Aquest any, a l'atractiu de les novetats que han representat el circuit de segways i els llits elàstics, s'hi ha sumat activitats  consolidades com són el mateix espai de la Ludoteca, pensat per als més petits on s'hi troben elements de psicomotricitat, activitats de pre-esport, joc simbòlic, tallers i un petit inflable. També els inflables per a nens i nenes de totes les edats i tallers tan de temàtica nadalenca com de maquillatge. 

La zona multiactivitat amb el circuit d'aventura de passades edicions així com també un joc interactiu han estat activitats amb molt d'èxit. Un photocall per immortalitzar el pas dels nens i les seves famílies per parc, i la visita de la mascota han arrodonit la programació d'aquest any.
Arxivat a