El Cd'E Manresa rebrà diumenge el Llagostera B en el primer matx de 2018

Bagencs i gironins jugaran el partit a les 12 del migdia a l'Estadi del Nou Congost

Redacció
05 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:30h
El Cd'E Manresa disputa aquest diumenge a les 12h al Congost el penúltim partit de la primera volta i primer del 2018, contra la UE Llagostera B. Amb un Cd'E Manresa posicionat segon a la classificació, amb 29 punts, a tres del líder FE Grama (32), només un dels equips perseguidors podria atrapar aquesta jornada als manresans, el CE Farners, tercer amb 26.

Els de Dani Andreu porten 15 dels 18 punts possibles en les sis darreres jornades. Segueixen invictes com a visitants, però segueixen amb el "malefici" damunt la gespa del Nou Estadi, amb quatre derrotes patides a casa. El 2017 el varen tancar amb dues victòries al camp de dos rivals directes en la zona calenta: el CF Can Vidalet (0-3) i el CF Montañesa (0-2).

Andreu: "Hem tornat bé de les vacances de Nadal. L'equip torna amb ganes i les sensacions són bones".

L'entrenador del Manresa assegura que "l'objectiu és pujar el rendiment perquè tot sigui més senzill. Ara mateix, no és tant sols seguir sumant punts, sinó prioritàriament pujar el nostre nivell. Si ho aconseguim, seguirem sumant punts". 

El Cd'E Manresa recupera a Javi López de cara a diumenge i té el dubte de Brian. És baixa, possiblement definitiva, Gonzalo. 

La UE Llagostera B arriba a Manresa en dinàmica negativa. Després d'un inici de lliga positiu, ha sumat 2 punts dels últims 12 possibles. Dos empats i dues derrotes. Els gironins figuren en vuitena plaça amb 23 punts -a sis del Manresa-, amb un balanç de 6 victòries, 5 empats i 4 derrotes. L'apartat de gols està anivellat: 24 a favor i 23 en contra. 

"És un equip jove com pràcticament tots els filials, i el seu objectiu inicial és estar el més amunt possible. Com tots els equips joves, tenen altibaixos durant la temporada, passant de bones ratxes a no tant bones. És un equip perillós. Tots els filials són complicats ", ha valorat Andreu.