La biògrafa dels Tous afirma que va ser la reina Leticia qui va demanar l'expulsió de Rahola de la Fundació

Anna Alós ha assegurat al programa "Espejo Público" d'Antena3 que "la independencia comporta la República", i per tant "Leticia es juga el lloc"

Redacció
04 de gener del 2018
Actualitzat el 05 de gener a les 12:20h
La periodista Anna Alós durant la seva participació a Antena3
La periodista Anna Alós durant la seva participació a Antena3 | Antena3
La periodista Anna Alós, gran coneixedora i biògrafa de la família Tous ha assegurat aquest dimecres al programa Espejo Público d'Antena3 que la reina Leticia va ser qui va demanar a la família de joies que fes fora Rahola i Rakosnik de la Fundació Rosa Oriol. "La independencia comporta la República", ha dit en antena Alós, per tant "Leticia es juga el lloc".

La mateixa Alós ha assegurat que "la reina Leticia mana molt" i va ser ella "la que va voler que Pilar Rahola i Helena Rakosnik fossin expulsades de la Fundació Rosa Oriol", davant de l'estupefacció dels tertulians del programa de Susanna Griso -de vacances aquests dies-.

Espejo Público contactava amb Alós per vídeoconferència per tractar la notícia de la baixada d'un 25% de les vendes que han experimentat els Tous durant aquesta campanya de Nadal, però la biògrafa els ha sorprès assegurant que la reina havia ordenat una purga independentista a l'entorn de la Fundació. Alós també ha recordat que l'exministre del PSOE José Bono i la seva esposa són socis dels Tous.

Cal recordar que arran d'unes fotografies de la filla dels Tous, Alba Tous, fent una arrossada a la casa d'estiu de Pilar Rahola, juntament amb nombroses personalitats de l'independentisme, des d'Espanya es va iniciar un boicot als productes de la marca dels joiers manresans. Per intentar frenar aquest boicot, els Tous van anunciar que farien fora de la fundació Pilar Rahola i Helena Rakosnik -l'esposa d'Artur Mas-. La forta controvèrsia que s'ha produït entre els patrons de la fundació, ha fet que l'expulsió formal s'ajorni sine die.