Picabaralla entre Rull i Rivera a Twitter per la cavalcada dels Reis de Manresa

El líder de Cs vol que els infants puguin gaudir de l’acte “sense sectarisme”, i el conseller destituït recorda que quatre pares “innocents” no podran passar el 5 de gener a casa perquè estan empresonats

Josep Rull, en una imatge d'arxiu
Josep Rull, en una imatge d'arxiu | JxCat
Redacció
03 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:19h
Picabaralla a Twitter entre el conseller destituït Josep Rull i el president de Cs, Albert Rivera, aquest dimecres al matí. Després que l'ANC i Òmnium del Bages hagin fet una crida a rebre la cavalcada dels Reis Mags a Manresa amb roba o complements de color groc -el símbol que demana l'alliberament dels presos polítics, el líder de Cs ha publicat un missatge a la xarxa on demana que la Nit de Reis concorri sense missatges polítics: "Podrien deixar que els nens gaudissin de la cavalcada dels Reis Mags sense ideologies ni sectarisme, si us plau?". A això, el número sis de JxCat ha replicat tot recordant que Oriol Junqueras, Quim Forn i els ‘Jordis' no podran passar el 5 de gener a casa perquè estan empresonats: "Podrien deixar que quatre pares innocents (dos dels quals amb fills petits) poguessin gaudir de la cavalcada dels Reis Mags fora de la presó? Mentrestant, llaços grocs de llibertat, de justícia, d'humanitat".
  L'ANC i Òmnium del Bages van fer una crida a través de les xarxes socials, aquest dimarts, per rebre la cavalcada dels Reis Mags a Manresa amb roba o complements de color groc. Amb el missatge 'Rebem la Cavalcada de Reis de groc', les entitats volen aprofitar que TV3 ha escollit la capital del Bages per fer la retransmissió en directe de la festa. Un dels integrants del secretariat nacional de l'Assemblea, Josep Emili Puig, ha explicat a l'ACN que la iniciativa ha nascut al Bages però es vol fer extensiva "a tots els pobles de Catalunya perquè la gent acudeixi amb símbols de color groc a les cavalcades".