La Cavalcada de Reis de Sant Vicenç comptarà amb sis carrosses i 130 personatges

Durant tot el recorregut es repartiran prop de 400 quilos de caramels i la comitiva acabarà de nou a la plaça Clavé

Redacció
03 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:24h
Després de commemorar l'any passat el centenari de la Cavalcada de Reis, aquest any Sant Vicenç de Castellet celebra el 101 aniversari de la tradició de la nit del 5 de gener. La cavalcada de Reis compta, en aquesta ocasió, amb un total de sis carrosses, repartirà prop de 400 quilos de caramels als nens i nenes i tindrà la participació de 130 personatges.

El recorregut

L'entrada de Ses Majestats els Reis d'Orient es farà pel pont i l'Avinguda Secretari Canal a partir de dos quarts de 7 de la tarda. Continuarà pels carrers Gran, Sant Joan i Eduardo Peña. A la Bòbila es farà una aturada de quinze minuts al Bar Ramoneda. Tot seguit, la comitiva continuarà pel carrer Eduardo Peña, l'Avinguda Secretari Canal i el carrer Creixell fins a arribar a la plaça Clavé on es farà el final de festa.

Durant els darrers dies, el carter reial ha rebut desenes de cartes dels infants de Sant Vicenç de Castellet en la visita que va fer la setmana passada al Parc de Nadal i, en la seva aturada, ahir, a la Biblioteca Municipal.