Vols saber el recorregut de la Cavalcada de Manresa i com afectarà en el trànsit?

per Redacció, Manresa, 3 de gener de 2018 a les 12:38 |
El Rei Gaspar parlant amb una nena a la Plaça Sant Domènec. | AFT
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manresa comunica que aquest divendres 5 de gener, a partir de les sis de la tarda, tindrà lloc la Cavalcada de Reis 2018 amb el següent recorregut: Carrer Rubió i Ors; Muralla de Sant Francesc; Muralla de Sant Domènec; Carrer Guimerà; Passeig Pere III; Plaça Bonavista; Carretera de Vic; Muralla del Carme; Plaça St. Domènec; Born (Reis i seguici aniran a peu); Sant Miquel (a peu), i arribada a la Plaça Major.

A partir de les dues del migdia es prohibirà l'estacionament en diversos trams dels carrers del recorregut, i a partir de les sis de la tarda es tallarà al trànsit de vehicles el carrers per on discorrerà la Cavalcada, així com dels carrers que hi donen accés.


Amb motiu dels desviaments de trànsit previstos per Policia Local, el servei de transport públic urbà Bus Manresa es veurà afectat en totes les línies del servei, a excepció de la Línia 8 Perimetral-Estacions, de manera que modificaran els recorreguts per utilitzar vies alternatives, com l'Avinguda de les Bases de Manresa i el carrer Barcelona, o bé el passeig del Riu i la via Sant Ignasi. S'informarà de les afectacions a l'interior dels vehicles i a les parades del servei.

La parada de bus de Passeig Pere III-plaça Espanya utilitzada pels serveis interurbans quedarà anul·lada a partir de les sis de la tarda, de manera que els serveis utilitzaran l'Estació d'autobusos com a parada propera al centre de la ciutat.

 

Participació