L'AVV de la Font programa un curs de nutrició emocional i un de català inicial per aquest 2018

Tots dos començaran el proper 10 de gener

Redacció
02 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:30h
L'Associació de Veïns (AVV) de la Font dels Capellans de Manresa comença el 2018 amb la programació de dos nous cursos que s'iniciaran el dimecres dia 10 de gener. Es tracta d'un taller de nutrició emocional i d'un de català inicial.

El curs de nutrició emocional abordarà la relació que hi ha entre l'alimentació i les emocions. En aquest sentit, explicarà els tipus de gana que hi ha, les causes del sobrep`ws i l'aparició i gestió de l'ansietat. Tindrà lloc a la sala polivalent de l'AVV i es durà a terme en dos torns. El de matí, de deu a dos quarts de dotze, i el de tarda, de set a dos quarts de nou.

El curs de català també tindrà lloc a la sala polivalent de l'AVV i, en aquest cas, es durà a terme de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre. La formació està pensada per a totes aquelles persones que vulguin aprendre a llegir, escriure i parlar en català.

Tots dos cursos, que tindran un preu de 10 euros al mes, ja han obert inscripcions. Es poden formalitzar trucant al 93 874 43 06.