El darrer concert de l'any al convent de les caputxines de Manresa acaba amb final feliç

El darrer concert de l'any al convent de les caputxines de Manresa va cloure amb bon sabor de boca
El darrer concert de l'any al convent de les caputxines de Manresa va cloure amb bon sabor de boca | 379
Redacció
02 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:05h
El passat dissabte, 30 de desembre, el convent de Sant Carles Borromeu de Manresa va acollir el darrer concert de l'any promogut per la plataforma ciutadana 379, que durant sis mesos ha estat organitzant recitals per donar suport a les monges caputxines que actualment viuen al monestir, amb l'objectiu d'arribar a un acord amb el bisbe de Vic i traspassar les instal·lacions de l'edifici religiós a la Fundació Sociosanitària de Manresa.

El concert de dissabte va anar a càrrec de la Capella de Música de la Seu, que va obsequiar els assistents amb un recital de Nadales. L'acte, que va aplegar força gent, va intercalar poemes nadalencs escrits per la cantaire de la Capella, recentment traspassada, Sabina Fornell, il·lustrats amb dibuixos del seu marit, Pere Travé, cantaire en actiu i present en el concert.

Al finalitzar la cantada, que va comptar amb l'acompanyament al piano de Montserrat Lladó, es va anunciar que el conflicte entre el bisbe de Vic i les caputxines s'està posicionant a favor d'aquestes darreres, tal com ja va explicar NacióManresa fa uns quants dies.