Els barris manresans s'ompliran de propostes nadalenques fins el 6 de gener

Redacció
28 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:12h
El Príncep Assuant rebent una de les primeres nenes que l'esperaven a la plaça Major
El Príncep Assuant rebent una de les primeres nenes que l'esperaven a la plaça Major | JPS
Ja fa gairebé una setmana que les diverses associacions de veïns de Manresa estan duent a terme activitats per celebrar les festes de Nadal. Tenint en compte el calendari escolar, la majoria de propostes estan adreçada als infants. Així doncs, aquesta tònica se seguirà mantenint fins el dissabte 6 de gener.

Aquest dijous, 28 de desembre, la sala polivalent de l'AVV de la Font dels Capellans serà l'escenari, a partir de les cinc de la tarda, d'una cantada de nadales a càrrec del grup de cant coral de gent gran del barri, que estaran acompanyats per cors d'altres barris de la ciutat. Després del concert, arribarà el patge reial, que recollirà totes les cartes que els menuts vulguin fer arribar als Reis d'Orient.

Però la Font dels Capellans no serà l'únic barri que rebrà la visita del patge. Aquest mateix dijous també serà, de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre, al local de l'AVV del Vic-Remei; a partir de les sis de la tarda, al local de l'AVV de la Sagrada Família, i, de set de la tarda a nou del vespre, al Casal Cívic de la Mion.

Aquest divendres, dia 29, el carter reial farà parada, de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre, al local de l'AVV del Poble Nou (també hi serà el dia 30), i tornarà a visitar els veïns i veïnes del Vic-Remei. En aquest darrer barri, el patge també hi serà els dies 2, 3 i 4 de gener.

A Cal Gravat, el dissabte 30, es durà a terme una festa per acomiadar el 2017. Començarà a les sis de la tarda i tindrà lloc al local de l'Associació de Veïns. Hi haurà un espectacle de contes infantils, una cantada de nadales, berenar per a tothom i la projecció de dos films: un d'animació per als infants i un de terror pels més grans.

Cap d'any

Tant el barri de la Sagrada Família com el del Cots-Guix i Pujada Roja tenen programada una festa per donar la benvinguda al 2018. Totes dues tindran lloc als locals de les respectives AVV i començaran a les nou del vespre.

I el mes de gener...

El dimarts dia 2 la plaça Major acollirà una tarda d'activitats a l'entorn del Príncep Assuan, en les quals es podrà aprendre a fer cal·ligrafia àrab. La proposta començarà a les sis de la tarda i s'allargarà fins les vuit del vespre. Per la seva banda, el patge reial seguirà recollint cartes al local veïnal del Vic-Remei. I ho continuarà fent els dies 3 i 4.

Finalment, els dies 5 i 6 els protagonistes indiscutibles de les activitats que s'organitzaran seran el Melcior, el Gaspar i el Baltasar. El divendres 5 Ses Majestats visitaran, a dos quarts de sis de la tarda, els infants del barri de la Font dels Capellans, i a dos quarts de nou del vespre, els del Poble Nou (a la plaça Bages) i els del Vic-Remei.

El dissabte 6 es traslladaran, a les dotze del migdia, a la plaça de la Democràcia (AVV Mion-Puigberenguer) i, a les set de la tarda, al local veïnal de l'AVV Els Condals. Paral·lelament a això, a les sis de la tarda, la parròquia de la Sagrada Família acollirà el 25è Concert de Nadales, que anirà a càrrec de la Coral Eswèrtia i el Cor Infantil Escodines.