La bandera espanyola torna a onejar a la teulada de l'Ajuntament de Manresa

El govern municipal acata així el requeriment de la subdelegació del govern espanyol a Catalunya que amenaçava amb inhabilitacions

La bandera espanyola torna a onejar a la teulada de l'ajuntament
La bandera espanyola torna a onejar a la teulada de l'ajuntament | NacióManresa
Redacció
27 de desembre del 2017
Actualitzat a les 20:59h
El govern municipal de Manresa ha restituït aquest dimecres la bandera espanyola a la teulada de l'Ajuntament acatant la instrucció que va arribar el passat 24 de novembre de la subdelegació del govern espanyol a Catalunya.

La bandera torna a l'edifici consistorial després que el passat 3 d'octubre, durant l'Aturada de País, CDC, ERC i la CUP acordessin la seva retirada "davant el clam popular". El requeriment de la subdelegació va advertir els responsables polítics de l'Ajuntament que el desacatament de la instrucció pot comportar-los la inhabilitació.

L'Ajuntament, que tenia fins el 28 de desembre per restituir la bandera, l'ha avançat un dia després d'una campanya per al 21-D i un Nadal amb el pal buit.

Per una altra part, l'Ajuntament també va restituir divendres passat l'estelada, el llaç groc i les pancartes que la Junta Electoral Central els va obligar a retirar durant la passada campanya.