Engeguen onze funcions d'«El meu primer Nadal al Kursaal»

Totes les sessions estan exhaurides, excepte la de dijous a les 12 del migdia

Redacció
27 de desembre del 2017
Actualitzat el 28 de desembre a les 19:48h
«El meu primer Nadal al Kursaal» es podrà veure fins a dissabte
«El meu primer Nadal al Kursaal» es podrà veure fins a dissabte | MEES
Aquest dimecres a la tarda s'ha donat el tret de sortida a les dues primeres funcions de l'espectacle El meu primer Nadal al Kursaal, que fins dissabte es repetirà fins a onze vegades a la sala petita del Kursaal. Les deu funcions que inicialment s'havien programat ja es van exhaurir i la setmana passada es va posar a la venda l'onzena funció, per dijous a les 12 del migdia, l'única per la qual encara queden disponibles entrades. 

Fins ara mai no s'havien programat tantes funcions de El meu primer Nadal al Kursaal (l'any 2012 van ser 6 funcions; el 2013 van ser 6; el 2014 ban ser 6; el 2015 van ser 8; el 2016 van ser 10). Aquest és el sisè any consecutiu que s'ofereix aquest espectacle participatiu adreçat a nens i nenes de 2 a 5 anys. Un espectacle en què tots plegats cantarem cançons de Nadal, i no hi fataran el tió, els reis mags, el pessebre, l'arbre de Nadal... i moltes sorpreses més.

Les entrades costen 10 euros, preu únic, i es poden comprar al teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet, i una hora abans de la representació.

El meu primer Nadal al Kursaal és un espectacle del Servei Educatiu del teatre que té com a protagonistes el Jan i la Júlia, els dos germans que ja han compartit amb molts infants un dia de la seva vida amb El meu primer Kursaal, La llegenda de Sant Jordi, Jan i Júlia: benvinguda nanny! i Jan i Júlia: let's go camping. En aquesta ocasió, conviden als nens i nenes a viure amb ells la màgia del Nadal. Aquesta producció del Servei Educatiu del Kursaal compta amb la direcció de Sílvia Sanfeliu, Sílvia Blavia i Albert Ruíz com a actors protagonistes, amb David Sisó al piano, Ernest Larroya a la bateria i Alexis Cabrillana, al baix; i amb coreografies de Guillem Cirera.