Creu Roja Manresa porta a terme dijous l'acció «Canviem joguines per llufes»

L'acció, amb la col·laboració de l'Ajuntament, tindrà lloc de 5 a 8 de la tarda a la plana de l'Om

per Redacció, 27 de desembre de 2017 a les 14:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Canviem joguines per llufes és el títol de la campanya que inicien dijous 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, la Creu Roja Manresa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa i que convida a la ciutadania a portar una joguina nova, no bèl·lica i no sexista, o una aportació econòmica en una guardiola, a la paradeta que Creu Roja instal·larà a la Plana de l'Om, de 5 a 8 de la tarda.

A canvi, els participants podran agafar una llufa, en la qual hi podran escriure una dedicatòria, per exemple: una llufa per a la igualtat, a la justícia, a la pobresa, etc. i després és penjaran totes en un espai habilitat al voltant de l'om de la Plana. Igualment, es podrà participar en un taller de xapes, que s'han anomenat llufaxapes.


Durant l'acte també es podrà escoltar la nadala L'hivern que batega, que la ciutat ha estrenat amb motiu de les festes de Nadal, i es convidarà tothom a assistir a la cantada que tindrà lloc l'endemà, dia 29, a les escales de Crist Rei.

 

Participació