El cicle de Concerts al Convent tancarà l'any amb l'actuació de la Capella de Música de la Seu

El recital tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre

Redacció
27 de desembre del 2017
Actualitzat a les 9:31h
Un concert de nadales és la proposta que la Plataforma 379 ha programat per cloure el cicle de Concerts al Convent d'aquest 2017. L'actuació anirà a càrrec dels cantaires de la Capella de Música de la Seu, dirigida per Mireia Subirana, i comptarà amb l'acompanyament de Montserrat Lladó a l'orgue.

Amb més de 400 anys d'història, la principal voluntat de la Capella de Música de la Seu ha estat sempre la de solemnitzar els actes litúrgics de la basílica de Manresa i fomentar la música sacra. En el concert que oferiran al convent de Sant Carles Borromeu, que tindrà lloc aquest dissabte 30 de desembre i començarà a dos quarts de nou del vespre, les protagonistes indiscutibles seran les nadales. Així doncs, la trentena de veus que componen la formació donaran vida a cançons com El desembre congelat, La pastora Caterina, Santa Nit o Joia en el món.

La Plataforma 379 va crear-se el mes de maig d'aquest any de la mà d'un grup de manresans amb l'objectiu de donar suport a les monges caputxines de Manresa en la seva lluita per aconseguir arribar a un acord amb el bisbe de Vic perquè el convent on viuen passi de ser de la Fundació Sociosanitària de Manresa.