Les escoles de Súria participen de nou en el Premi de Literatura Infantil Atrapallibres

Acte d'inici del 13è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres de Súria
Acte d'inici del 13è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres de Súria | AjSú
Redacció
24 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:58h
Alumnes de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria participaran com a jurats del 13è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres, convocat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT). Aquest és el quart any consecutiu que els centres suriencs d'educació primària prenen part en aquesta iniciativa, dins del programa Súria Municipi Lector.

L'inici d'aquesta nova edició va tenir lloc en un acte celebrat a la Biblioteca Pública, que coordinarà la participació dels escolars suriencs en aquest guardó literari. En el Premi Atrapallibres col·laboren escoles de primària i de biblioteques de Catalunya, País Valencià i i les illes Balears.

La presentació del 13è Premi Atrapallibres a Súria va comptar amb la presència d'alumnes, pares i mares, i professorat de les tres escoles de la vila.

En el transcurs de l'acte, la regidora de Cultura, Montserrat Juncadella, va agrair aquesta nova participació dels centres d'ensenyament suriencs en el Premi Atrapallibres, remarcant que "és important que la veu dels infants es faci sentir".

El jurat d'aquesta nova edició del Premi estarà format per alumnes de 9 a 12 anys que llegiran els llibres seleccionats prèviament per una comissió d'experts en literatura infantil. El termini per emetre les votacions acabarà el proper 15 de maig.

L'objectiu del Premi Atrapalllibres és estimular en els infants la lectura d'imaginació.
Arxivat a