L'Ajuntament de Sant Fruitós reconeix els 281 anys d'història de la Fusteria Puigdellívol

Ho va fer en un acte on també va premiar el recorregut de 12 empreses més

Redacció
22 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:56h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va organitzar, aquest dimarts al vespre, a Sant Benet de Bages, un acte de reconeixement a la trajectòria de diverses empreses del municipi. Amb aquest reconeixement el consistori va voler posar en valor el teixit empresarial del poble i, alhora, reconèixer la seva història.

Concretament es va elogiar la trajectòria de 13 empreses i es van esmenar, especialment, 4 iniciatives empresarials més.

El guardó pel recorregut empresarial més llarg va anar a parar a mans de Fusteria Puigdellívol, pels seus 281 anys d'història des de la seva fundació. En el grup de més de 100 anys d'història es va premiar Rosendo Valls i Successors, pel seu 115è aniversari; Boixadors Envasos Metàl·lics, pels seus 107 anys, i Transvall, en l'any del seu 103è aniversari. Es va reconèixer, també, l'empresa Altimira Pintors pels seus 75 anys.

Pel que fa a empreses amb 50 anys de trajectòria es van premiar les empreses Dayco Automotive i Elèctrica Industrial LO-AL, S.L. Finalment, en el grup de 25 anys els felicitats van ser Difoprint, S.L; Farmaban, S.A;  Formularis Viñas, S.A; P&B Instruments-Técnicas de Medida y Control,S.L; Mikalor Fastening Solutions, i Estud'idea.

A banda de premiar la trajectòria empresarial d'algunes activitats del municipi, l'Ajuntament també va concedir 4 premis especials. Món Sant Benet va rebre un reconeixement per la promoció i projecció del territori, l'empresa Agrocat va ser guardonada amb el premi "Sostenibilitat i RSC". El guardó a la conservació de la cultura i les tradicions va anar a parar a mans de Forn de Cabrianes i, finalment, la residència per a la tercera edat l'Onada S.L. es va endur el guardó com a empresa concessionària de serveis.