Els Pastorets dels Carlins: sis funcions a partir del dia 26, a les 6 de la tarda

Els Pastorets dels Carlins tornaran a aixecar el teló per Sant Esteve
Els Pastorets dels Carlins tornaran a aixecar el teló per Sant Esteve | Els Carlins
Redacció
22 de desembre del 2017
Actualitzat el 24 de desembre a les 18:11h
El dia de Sant Esteve, i com ja és tradició des de fa més de 50 anys, el teatre dels Carlins de Manresa aixecarà el teló per donar la benvinguda a l'espectacle de les festes nadalenques per excel·lència: Els Pastorets.

Enguany, i com en l'edició passada, l'espectacle té com a director artístic l'actor manresà Ivan Padilla. Seguint en la línia de l'any passat, aquest nou lideratge comportarà una reducció de la durada de l'espectacle (de poc més de dues hores), així com també nous plantejaments en les escenes i moviments en el repartiment dels personatges d'aquesta obra de Josep Maria Folch i Torres.

Els Pastorets, que van començar a assajar-se a finals de setembre, compten amb la participació de 60 persones, entre actors i actrius, tècnics, personal de sala i tramoies. Respecte l'any passat, tres dels actors que encarnava algun dels personatges protagonistes de la funció, canviaran. Es tracta de Dani De Pedro, que substituirà Jordi Vilamú en el paper de Llucifer; de Dani Ledesma, que interpretarà l'Àngel Caigut, i de Jordi Vilamú, que es posarà a la pell del Rovelló, l'any passat interpretat per Carles Castro. 

A banda de per Sant Esteve, Els Pastorets dels Carlins es podran veure els dies 29 i 30 de desembre i 1, 6 i 7 de gener. Totes les funcions començaran a les sis de la tarda. Les entrades tenen un preu d'11 euros i  es poden reservar o comprar al punt d'informació de la Sala Els Carlins, al carrer de Sant Miquel, 10, o per internet, clicant aquí.

Com a novetat d'enguany, la popular Tuna Tuninya ha col·laborat a fer difusió de l'espectacle amb una particular nadala que es pot veure a través d'aquest enllaç.