Una foto de l'agència Reuters fa universal l'estelada gegant del Toni's

El fotoperiodista Juan Medina es va desplaçar a Manresa per agafar imatges arran de les notícies publicades per NacióManresa | La instantània ha sortit a diaris del prestigi del The New York Times

L'estelada gegant del bar Toni's presidint novament la plaça Major
L'estelada gegant del bar Toni's presidint novament la plaça Major | Pere Fontanals
21 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:41h
Una foto del presigiós fotoperiodista de l'agència Reuters, Juan Medina, que va fer a l'estelada gegant del bar Toni's de la plaça Major de Manresa, ha donat la volta al món i ha encapçalat notícies en capçaleres de tant prestigi com el The New York Times.

El fotoperiodista argentí Juan Medina, destinat a Catalunya amb motiu del procés català, que ha publicat portades de manifestacions catalanes a diaris com Le Liberation de França, va veure l'article publicat sobre la destrossa de l'estelada gegant del Toni's a mans d'espanyolistes i la seva posterior restitucióNacióManresa , i va contactar amb el rpopietari de l'establiment per poder-la fotografiar.

L'agència Reuters és una de les més prestigioses agències de comunicació mundials, amb nombrosos premis, i amb presència permanents en els principals conflictes bèlics del globus. La seva influència aporta articles i documents gràfics a les principals capçaleres del món.