El Galliner celebrarà el 22è aniversari amb el concert teatralitzat «There was a fiesta»

El Galliner celebrarà els 22 anys dissabte al Conservatori
El Galliner celebrarà els 22 anys dissabte al Conservatori | Núria Gámiz
Redacció
21 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:59h
L'associació Cultural El Galliner, responsable de la programació d'arts escèniques a Manresa, celebrarà aquest dissabte, 23 de desembre a les 21h, els seus 22 anys de trajectòria amb l'espectacle There was a fiesta al Teatre Conservatori. I ho faran amb un muntatge especial, un concert i una obra de teatre alhora per a explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana.

Prenent com a fil conductor les cançons de l'únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l'any 1959, There Was a Fiesta! explica la rocambolesca història d'aquesta parella. Una cantant andalusa i un cantant català (nascut a La Pobla de Lillet el 1918) que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.

There Was a Fiesta! (at Carnegie Hall) és una comèdia de Salvador S. Sánchez i Cinta Moreno que compta amb la col·laboració de la formació de jazz barcelonina Joel Moreno Codinachs Trio.

En acabar l'espectacle, i per celebrar els 21 anys del Galliner, hi haurà copa de cava per a tots els assistents a la sala Mestre Blanch.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet. El preu és de 15€. Les persones amb el Carnet Galliner poden recollir la seva invitació fins aquest divendres a les taquilles del Kursaal.