Monistrol de Montserrat s'omplirà d'activitats nadalenques per als més petits

S'ha organitzat un taller de manualitats, un taller de maquillatge i una tarda de cinema

Redacció
21 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:22h
Les festes de Nadal són a tocar, i si bé en el calendari laboral només es fa festa per Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis, en el cas de l'escolar els estudiants faran vacances des d'aquest dissabte, 23 de desembre, i fins el dilluns 8 de gener. És per això, i amb la voluntat de fer més amè aquest període no lectiu, que diverses entitats de Monistrol de Montserrat, en col·laboració amb l'Ajuntament, han programat una sèrie de propostes lúdiques obertes a tothom.

La primera tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de setembre. De deu del matí a una del migdia, el casal juvenil +K Jove acollirà una matinal gratuïta de manualitats nadalenques infantils. Tothom que hi vulgui participar s'hi haurà d'inscriure trucant al 93 835 00 11.

El dissabte dia 30 la màgia de Nadal tornarà a agafar força amb l'arribada, a les cinc de la tarda, del Patge Reial, que recollirà, al Centre Cultural Can Gibert, les cartes que tots els infants vulguin fer arribar als Reis d'Orient. El mateix dia 30, a les set de la tarda, l'Espai Joan Carles Amat serà l'escenari d'un concert solidari per La Marató de TV3, que comptarà amb les actuacions del Cor Harmonis, l'Orfeó Monistrolenc i la Coral El Traç. Les entrades per a l'espectacle tindran un cost de 5 euros i es podran adquirir el mateix dia. Tot el que es recapti anirà destinat íntegrament  al fons de La Marató.

Per encetar el 2018 com cal, el dimecres 3 de gener l'Ajuntament de Monistrol muntarà, a l'Espai Joan Carles Amat, un parc infantil amb inflables, que estarà obert de quatre de la tarda a vuit del vespre. En el mateix espai també es durà a terme un taller de maquillatge per als més petits de casa. L'endemà, el dijous 4, el local Art i Esplai projectarà una pel·lícula infantil que començarà a les cinc de la tarda.

La darrera proposta nadalenca serà la tradicional Cavalcada de Reis, que començarà a les sis de la tarda i recorrerà tots els carrers del municipi. Com ja és habitual, els infants els rebran amb fanalets i podran recollir els caramels que tant el Melcior, el Gaspar, com el Baltasar, els llencin des de les seves respectives carrosses.