L'Ajuntament de Sant Fruitós i la Fundació EMI signen un conveni de col·laboració

Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages i Anna Martínez, representant de la Fundació EMI Manresa
Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages i Anna Martínez, representant de la Fundació EMI Manresa | AjSFB
Redacció
20 de desembre del 2017
Actualitzat a les 14:18h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació EMI-Manresa per tal de realitzar accions per afavorir la incorporació de persones aturades al món laboral en el marc del Programa Incorpora de l'Obra Social de "La Caixa".

El conveni estableix que l'entitat oferirà assessorament a persones emprenedores per tal d'ajudar-los a crear projectes empresarials i socials i a consolidar-los durant el primer any de vida. 

Per altra banda també s'estableix que la Fundació EMI posarà a disposició de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, formacions gratuïtes per tal que s'ofereixin a persones en situació d'atur o a persones que es trobin en actiu per tal de poder  derivar usuaris des del Servei Local d'Ocupació i, si s'escau treballadors/es d'empreses del municipi.

Pel què fa a la situació financera d'aquests emprenedors el conveni estableix que els emprenedors que ho necessitin podran tramitar microcrèdits amb La Caixa després de presentar un pla d'empresa, o se'ls oferirà un ajut de fins a 25.000€ per desenvolupar el seu projecte a través de MicroBank.