PSC i Ciutadans reparteixen globus als nens abans d'entrar a l'escola del Pont de Vilomara

Les parades de Ciutadans i PSC a l'entrada de l'escola Pompeu Fabra
Les parades de Ciutadans i PSC a l'entrada de l'escola Pompeu Fabra | CDR
Redacció
19 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:48h
El PSC i Ciutadans van muntar les seves carpes electorals dilluns a primera hora del matí al mercat ambulant que se celebra al carrer de l'escola Pompeu Fabra del Pont de Vilomara per repartir propaganda del partit de cara a les eleccions al Parlament d'aquest proper dijous. Les dues formacions van situar les seves parades davant del centre i estar-s'hi fins al migdia.

Malgrat que la publicitat anava adreçada als vianants i als pares i mares que acompanyaven els seus fills al centre, els més petits no es van poder estar de demanar globus de merxandatge a les carpes, de manera que l'escola va quedar inundada pels colors vermell i taronja de les dues formacions polítiques.

Aquest dimarts al vespre, a les 8, la plaça de l'Ajuntament del Pont de Vilomara acollirà una concentració unitària convocada per l'Ajuntament i els grups dels partits polítics amb representació per la pau social al poble, després de "diversos enfrontaments entre veïns". El manifest de l'acte serà llegit per Juan González, president de l'Associació contra el càncer infantil Adrián González Lanza.