Últim dia per votar al premi del públic del Concurs d'Aparadors de Nadal de Manresa

Vint-i-cinc establiments competeixen en aquest concurs, que celebra la seva 50ena edició

Redacció
19 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:34h
Aquest dimecres a les 12 de la nit s'acabarà el termini per votar per al premi del públic del Concurs d'Aparadors de Nadal de Manresa, que organitza la Cambra de Comerç de Manresa amb el suport de la UBIC i l'Ajuntament de Manresa. Les votacions poden fer-se online a través d'un enllaç que hi ha al web de la Cambra de Comerç o bé llegint amb el telèfon mòbil el codi QR que llueixen els aparadors participants.

Paral·lelament, el jurat ha començat a valorar els aparadors abans d'emetre el seu veredicte. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc aquest divendres, 22 de desembre, a les 13.30 hores a la sala d'actes de la Cambra. Hi haurà dos premis de 300 euros per al guanyador del premi del públic i el premi del jurat.

Vint-i-cinc comerços de Manresa participen en aquesta 50ena edició del concurs, que ha registrat un nombre de participants molt similar a l'any passat. Els establiments inscrits enguany són: Teatre Els Carlins, Elde, El Caribú, Pas a Pas, El Manetes, Electrodomèstics Màrquez, Forn de Cabrianes-La Lionesa, Forn Cristalleria i Sanitaris, El Cigne (C/ Barcelona), Llibreria Papasseit, Loteria Les Bases, Floristeria Brunea, Perruqueria Caché, Personal i Intransferible, Perruqueria El Serrell, Culinarium, La Poma d'Eva, El Cigne (C/ Urgell), El Forn, Les Sabatilles Vermelles, Puigbertran, Nounat, Forn de Cabrianes (Muralla del Carme) i Joan Soler.