Junts per Catalunya finalitza els seus actes al Bages a Castellgalí i Sant Salvador de Guardiola

Joan Torres i Beth Abad, durant un dels actes de Junts per Catalunya
Joan Torres i Beth Abad, durant un dels actes de Junts per Catalunya | JxCat
Redacció
18 de desembre del 2017
Actualitzat a les 23:46h
Aquest dilluns la campanya de Junts per Catalunya al Bages ha posat fi a la ruta que ha fet al llarg d'aquests dies intensos d'actes arreu de la comarca. Els llocs escollits han estat a Castellgalí i a Sant Salvador de Guardiola.

Com en tota la campanya, hi ha participat el candidat de Junts per Catalunya al Bages, Joan Torres, i també la senadora del PDeCAT, Beth Abad. També la presidenta comarcal del PDeCAT Bages, Ivet Castaño, ha estat present en la immensa majoria d'actes. 

El primer acte s'ha fet al Casal de la Gent Gran de Castellgalí a les 6 de la tarda, i seguidament, a les 8 del vespre, ha començat l'acte a la Masia El Calvet de Sant Salvador de Guardiola. Abad i Torres han posat de manifest la importància de votar la llista del President Puigdemont, l'aposta "més clara per restituir el govern i el President". "No s'entendria, de portes enfora, que no guanyés la llista del President" han volgut ressaltar tots dos ponents.

Des de Junts per Catalunya Bages s'han organitzat gairebé una trentena d'actes al Bages, i es valora molt positivament l'acollida de tots ells i la participació.