Creuar de forma lúdica mots catalans

El 5è torneig d'Scrabble en català va tenir una bona participació

Marc Vilanova Orriols
06 de setembre del 2009
576_1252320671scrable
576_1252320671scrable

Els quatre finalistes de l'edició d'enguany. Club Scrabble Manresa

L’organització del torneig de Scrabble destaca l’èxit de la jornada tant pel seu desenvolupament com la quantitat de participants.

Emmarcat encara dins del programa d’actes de la Festa Major de Manresa, durant tota la jornada de dissabte es va celebrar la cinquena edició del torneig de Festa Major de Scrabble en Català. El torneig, organitzat pel Club Scrabble Manresa, va estrenar emplaçament sota les arcades de l’Ajuntament, a la Plaça Major.

Per a l’execució de torneig, els 21 participants inscrits es van distribuir de tres en tres fins a completar 7 grups, disputant 3 partides entre tots els jugadors. El campió de cada grup va accedir a les semifinals, i per completar el quadre de 8 semifinalistes, es va repescar el millor segon classificat de la primera fase.

Acte seguit es van realitzar les semifinals, realitzant dues partides de quatre jugadors. Els dos millors jugadors de cada partida accedien a la final absoluta, mentre que els dos pitjors anaven a la final de consolació. El torneig se’l va acabar enduent el jugador Dani Hernández amb un puntuació de 282 punts.