Evacuen una seixantena de veïns d'un bloc per l'incendi en uns baixos de la plaça Catalunya

Les flames han cremat totalment un restaurant i una botiga de mòbils | Nou vehicles de Bombers s'han desplaçat al lloc per apagar les flames

Els baixos del restaurant de plaça Catalunya totalment calcinats
Els baixos del restaurant de plaça Catalunya totalment calcinats | Pere Fontanals
18 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:06h
Bombers, Mossos i Policia Local han evacuat de forma preventiva seixanta-un veïns de l'edifici que fa cantonada amb la plaça Catalunya, 5, i el carrer Saclosa, 31, de Manresa a causa d'un virulent incendi que ha calcinat totalment una botiga de mòbils i un restaurant dels baixos. L'avís de l'incendi ha arribat a 3/4 de 4 de la matinada d'aquest dilluns i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat nou vehicles de Bombers, Mossos d'Esquadra i també de la Policia Local de Manresa.

Per causes que es desconeixen s'ha iniciat un incendi als baixos de la cantonada entre plaça Catalunya i carrer Saclosa, als números 5 i 31, respectivament, un edifici de cinc plantes d'altura i quatre pisos per planta. Les flames, que s'han propagat ràpidament, han calcinat totalment els baixos ocupats per dos establiments comercials i han afectat a dos vehicles estacionats. Malgrat que els Bombers encara no han fet una valoració dels danys, el fum ha afectat les dues primeres plantes de l'edifici.

Un dels veïns afectats ha estat atès per una lleu intoxicació pel fum, però no ha requerit trasllat hostitalari. Quan l'incendi s'ha donat per extingit, els veïns evacuats han pogut tornar a casa.