La Fira de Santa Llúcia concentra l'ambient de Nadal a la plaça Major

Parades i actes diversos porten un bon nombre de públic al barri antic

El Nadal ha arribat a Manresa amb la Fira de Santa Llúcia
El Nadal ha arribat a Manresa amb la Fira de Santa Llúcia | Àlex Gómez Ribera
17 de desembre del 2017
Actualitzat a les 21:31h
A pocs dies de Nadal s'ha celebrat una nova edició de la Fira de Santa Llúcia, un esdeveniment tradicional que és, al mateix temps, un preludi de les festes dels propers dies. La plaça Major s'ha omplert de parades, gran part d'elles especialitzades en productes relacionats amb el Nadal però, també, s'hi podien trobar parades amb altres tipus d'oferta com artesania i alimentació. La fira ha estat presidida pel gran arbre de Nadal il·luminat que es troba al centre de la plaça, un element decoratiu que, juntament amb els articles de les parades i la resta de la il·luminació, ha convertit aquest espai emblemàtic en l'epicentre nadalenc de la ciutat.

La fira de Santa Llúcia ha portar un gran nombre de públic al Barri Antic, persones que s'hi acostaven pel seu propi peu o, també, utilitzant el trenet que feia viatges regulars del centre de la ciutat fins al carrer Sobrerroca, a tocar de la plaça Major. Els visitants han pogut veure i comprar els productes de la fira i gaudir dels actes paral·lels que es feien a la plaça. Un dels elements estrella ha estat el Tió Solidari, un tió de grans dimensions que els nens han fet cagar, les llargues cues que s'han fet al seu voltant demostren que, un any més, aquesta atracció ha tingut un gran èxit. El tió col·labora amb La Marató de TV3 i el Banc dels Aliments.

La fira de Santa Llúcia ha esdevingut en un dels actes principals del Nadal solidari a la ciutat, renovant el seu èxit un any darrera l'altre.