Joiers

​Impedeixen que Tous faci fora Rahola i Rakosnik de la Fundació

Els patrons de l'ens no estan d'acord amb la decisió presa per part de la família de joiers, segons En Blau

per Redacció, 17 de desembre de 2017 a les 19:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pilar Rahola i Helena Rakosnik, l'esposa d'Artur Mas, encara són patrones de la Fundació Rosa Oriol de Tous. Tal com informa En Blau en una exclusiva, la reunió que havia de fer efectiva la seva no se celebrarà perquè no hi ha quòrum favorable per foragitar ningú per les seves idees polítiques. Precisament, aquest dissabte Pilar Rahola ho deia al Preguntes Freqüents, on apareixia amb una bossa de mà de la coneguda marca.

Tal com apunta el diari, el problema que es presenta a la família és que la majoria dels patrons no estan d'acord amb la mesura dràstica de Rosa Tous i, fins i tot, algun apunta que qui hauria de marxar és la filla de Rosa Oriol. Tous va prendre aquesta decisió a finals de setembre per aturar la campanya de boicot que estava vivint des d'Espanya. Davant d'aquest fet, Sor Lucía Caram, que també forma part de la Fundació, va mostrar el seu suport a Pilar Rahola i Helena Rakosnik.

 

Participació