L'Avinent Manresa assoleix podis a Vic, Banyoles i Vilanova i la Geltrú

Bethelhem Manzano, en el centre, al podi de Vic
Bethelhem Manzano, en el centre, al podi de Vic | CAM
Redacció
17 de desembre del 2017
Actualitzat a les 19:39h
Tres atletes de l'Avinent Manresa han aconseguit podi aquest diumenge en el 39è Cros Ciutat de Vic. La corredora juvenil Bethelhem Manzano, que havia patit en els darrers dies un procès gripal, ha sortit convençuda de les seves forçes i s'han imposat amb autoritat amb un temps de 11'39".

El cadet Miqui Riera ha tornat a demostrar que en aquesta temporada de cros és el clar favorit en cada cursa del calendari. Aquest diumenge ha sumat la seva quarta victòria de la present temporada i el seu cinquè podi. 

El veterà Sergi Vergés ha aconseguit la tercera posició en la seva cursa, pujant en un podi per segona vegada en la present temporada. 

Cal esmentar també la destacada cinquena posició del júnior Pau Noguera i la novena de la juvenil Júlia Dalmau.

Amb aquesta darrera prova del calendari català de cros d'aquest 2017, que tanca el Circuit Català de Cros, tres atletes de l'Avinent participaran a la selecció catalana que prendrà part el proper 13 de gener en el Cros d'Elgoibar. Són Toni Baños en la formació junior, Bethelhem Manzano en el combinat juvenil, i Miqui Riera en l'equip cadet. 

Per una altra part, aquest diumenge s'ha disputat el 16è Cros de Banyoles, on Marina Guerrero (Avinent Manresa) s'ha imposat amb claretat en la prova absoluta. I a Vilanova i la Geltrú, en la 29a Mitja Marató de Vilanova, en Pol Guillén ha estat segon absolut amb un bon registre de 1h09'45". El veterà Òscar Shigüe ha fet 1h26'15" (MMP).