Sant Salvador de Guardiola enceta el Nadal amb activitats per tots els gustos i edats

La visita dels Reis Mags tancarà els actes de Nadal a Sant Salvador de Guardiola
La visita dels Reis Mags tancarà els actes de Nadal a Sant Salvador de Guardiola | AjSSG
Redacció
17 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:12h
Sant Salvador de Guardiola es troba submergit en les festes de Nadal. Després dels actes s'aquest cap de setmana, la Missa del Gall el 24 de desembre a la nit a l'Església de Sant Sadurní de Salelles farà de prolegomen per un petit àpat amb coca i mistela obert a tothom. Per altra banda, els dies 28, 29 i 30 de desembre l'epicentre serà a la zona esportiva on es desenvoluparan tornejos de futbol, bàsquet, vòlei, i també Playstation. Esports a banda, el 28 hi haurà taller de canapès al Casal de la Gent Gran de 17h a 19h. I el 30 de desembre al migdia el patge reial Artaban visitarà el poble, on se li farà una rebuda oficial, per recollir les cartes dels infants i fer un petit discurs. Més tard, a les 20h, serà el torn per la primera representació dels Pastorets a La Sala-Teatre. Qui vulgui, el 31 de desembre al migdia, podrà pujar al Montgròs per acomiadar l'any amb coca i cava. Més tard, sopar de ‘pongo' i ball de cap d'any al pavelló municipal per celebrar la festa de cap d'any.

Amb l'entrada del nou any, arribarà una de les grans atraccions dels més petits per aquestes dates: el parc de Nadal. Estarà disponible al pavelló municipal els dies 2 i 3 de gener de 16h a 20h, amb ludoteca, inflables, tallers i jocs de tot tipus. Pels joves, el 3 de gener també hi haurà sessió de cinema amb crispetes a La Sala. La Matinal de Petanca per la gent gran i la tarda jove de Playstation, el dia 4, seran el punt previ a la cavalcada de reis del dia 5 de gener. La comitiva arrencarà a les 18h de la Masia del Calvet i farà un recorregut pels carrers del poble fins a desembocar al pavelló municipal, on ses majestats seran rebudes oficialment per membres de l'Ajuntament. Més tard, hi haurà sopar de reis.

Tancant els actes de Nadal, hi haurà dues representacions més dels Pastorets els dies 6 i 7 de gener a les 20.30h i les 18h respectivament. A més, del 20 de desembre al 10 de gener, es podrà visitar al bar La Sala, una exposició d'obres d'expressió artística amb tots els treballs realitzats a La Sala els mesos d'octubre, novembre i desembre.