La CGT denuncia un col·lapse total a Correus

El servei públic ha pogut repartir la correspondència electoral i la paqueteria d'Amazon, però queden caixes plenes de correspondència convencional

A Correus Manresa s'hi acumulen caixes de correspondència sense repartir
A Correus Manresa s'hi acumulen caixes de correspondència sense repartir | NacióManresa
15 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:39h
La CGT de Correus denuncia el col·lapse total que està vivint aquest mes de desembre la seu del servi públic a Manresa. El sindicat afirma que la correspondència electoral ja s'ha tramès, així com la paqueteria de l'empresa Amazon, molt important per aquestes dates, però que al magatzem de Correus Manresa s'hi acumulen caixes de correspondència convencional i altres enviaments sense que els treballadors ho puguin atrapar.

A finals de novembre la CGT de Correus Manresa va advertir que "la insuficiència de llocs de treball i la precarietat laboral" afecten seriosament "al dret dels usuaris a rebre amb la qualitat i terminis corresponents la seva correspondència". Durant els darrers dies, la direcció de Correus ha cobert aquesta mancança amb hores extraordinàries dels treballadors, però el sindicat entén que més enllà de pedaços, el que cal és reforçar la plantilla amb contractes no precaris.

El col·lapse que anunciava la CGT, segons el sindicat, s'ha produït a hores d'ara.