Llum verda per a l'Escola de Ciclisme de Manresa al Congost

Responsables de l'Escola de Ciclisme de Manresa i de l'Ajuntament durant la signatura de l'acord
Responsables de l'Escola de Ciclisme de Manresa i de l'Ajuntament durant la signatura de l'acord | AjM
Redacció
15 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:11h
L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l'Escola Ciclisme Manresa, Ferran Molina, han signat avui el conveni regulador de la llicència d'ocupació temporal d'ús privatiu d'un terreny situat darrera el pavelló Nou Congost, a la zona esportiva del Congost, a favor d'aquesta entitat manresana. L'acte de signatura ha comptat també amb la presència del regidor d'Esports, Jordi Serracanta; i el vicepresident de l'Escola de Ciclisme, Sebastià Catllà,

Aquest terreny de propietat municipal té 8.265 m2 i una configuració pentagonal irregular. Es destinarà a la formació i pràctica de diferents modalitats ciclistes com el BTT, el ciclocròs, biketrial o BMX, entre d'altres. 

L'Escola de Ciclisme Manresa té l'objectiu de desenvolupar una important tasca de promoció de ciclisme i les seves diferents modalitats a la ciutat, especialment entre la població més jove, i necessitava un espai fix i tancat, protegit del trànsit rodat on ensenyar i promocionar les diferents modalitats ciclistes.

La llicència temporal serà vigent durant un període inicial de 6 anys. No obstant això, podrà ser prorrogada per períodes anuals, fins a un màxim total de 4 anys més.