Pans de Nadal i cerveses de flors d'hivern ja estan a punt per a la fira de Santpedor

El comerç local s'ha sumat activament en aquesta edició d'hivern de la fira Santpedor en flor que es va fer per primer cop al mes de maig en el marc de l'entrada del municipi com a primera Vila Florida del Bages

Forn de pa Cal Taró elaborant pans de flors d’hivern i nadal
Forn de pa Cal Taró elaborant pans de flors d’hivern i nadal | Emili Giró
Redacció
15 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:04h
El comerç local de Santpedor s'ha sumat activament a la fira Santpedor en Flor d'hivern que s'estrena aquest cap de setmana després de la magnífica acollida a l'edició de primavera. A les iniciatives municipals, el comerç s'hi ha adherit amb propostes que pretenen que aquesta fira es consolidi al calendari del poble. Pans amb formes de flors d'hivern i de Nadal tenint en compte l'època de l'any; cerveses amb etiquetes fetes expressament i tapes que es podran degustar a l'espai el Born durant tot el cap de setmana amb inspiració floral són algunes de les propostes que hi haurà sobre la taula, mai millor dit. Igualment, l'associació de comerciants ha previst per a aquest mateix cap de setmana la primera edició de l'Open Night Santpedor amb els comerços oberts i activitats per dinamitzar el barri antic fins entrada la nit.

La fira Santpedor en flor d'hivern d'aquest cap de setmana disposarà de fins a 10 espais on passaran coses. Hi haurà instal·lacions florals a places i espais del centre del poble. També un mercat de la flor que organitza Ampans a la plaça Gran, amb activitats paral·leles tan dissabte com diumenge. Dissabte per exemple hi haurà una exhibició de l'Associació d'Esgrima Antiga i tot seguit nadales amb el Cor de Teies i la coral Xerinola. I diumenge el caga tió a partir del migdia. Durant tot el cap de setmana es faran visites guiades als privilegis reials de Santpedor a la Capella, un espai per a cuina de Nadal i exposicions de fotografia i ceràmica a cal Paraire i una mostra de llibres artesans i pintures a sota els arcs de l'Ajuntament. A Cal Bufó es farà una fusió de projecció i de dansa.
Arxivat a