The River Troupe Gospel Sallent clourà l'any musical del Kursaal diumenge

El cor és format actualment per més de 60 cantaires amb una dimensió intercomarcal

Redacció
15 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:37h
El darrer concert de l'any a la sala gran del Kursaal tindrà lloc aquest diumenge, 17 de desembre a les 18h a càrrec de The River Gospel Troupe de Sallent. La seva energia, força, sentiment, il·lusió, un repertori variat combinat amb una alegria i felicitat que neix a l'escenari i s'encomana per tota la platea són els trets essencials d'aquest cor sallentí dirigit per Jaume Riu i Vicen Alfonso i que després de dos anys torna al Kursaal presentant el seu nou espectacle que combina temes gospel amb els que ells anomenen Tribute, un homenatge a artistes que han marcat la història de la música com Madonna, Marvin Gaye, U2, Dolly Parton, Michael Jackson, Carole King i Leonard Cohen.

The River Troupe Gospel un cor nascut l'any 2010 de la Coral La Troupe del Riu, és format actualment per més de 60 cantaires amb una dimensió intercomarcal amb cantaires de Sallent, Cabrianes, Balsareny, Avinyò, Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Fruitós de Bages, Berga, Navàs, Sant Salvador de Guardiola, Artés i Barcelona i l'acompanyament musical de la Banda TRTG. 

Les entrades, que tenen un preu de 15 euros, es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet. Amb el Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65, 12 euros.