Gran festa republicana dissabte a Moià per ajudar «els afectats per la repressió»

El municipi acollirà aquest dissabte activitats per a petits i grans des de les 12 del migdia

Redacció
14 de desembre del 2017
Actualitzat el 15 de desembre a les 10:47h
Moià acollirà aquest dissabte, "la gran festa republicana". L'esdeveniment, organitzat pel Comitè en Defensa de la República (CDR ) del municipi, té com a objectiu recaptar fons "en benefici dels afectats per la repressió", tal com es pot llegir en el seu cartell. 

Les activitats infantils i la música seran les protagonistes del matí: petits i grans podran gaudir plegats dels contes interactius amb Tunqueque i de l'espectacle de Moià Swing, entre altres. 

De cara a la tarda hi ha organitzades diverses xerrades, com ara el taller Alerta Solidària, on s'informarà sobre eines legals per "denunciar, prevenir i combatre la repressió". La festa es tancarà amb un sopar popular a l'Ateneu amenitzat per les actuacions de Compas de Zebra, La Perrera i Dj LO Guerra.

Els Comitès de Defensa de la República són un conjunt d'assemblees locals, de barri, comarcals i nacional que van néixer amb l'objectiu de defensar, en primera instància, el referèndum de l'1 d'octubre i que ara vetllen per la república catalana. Les assemblees agrupen membres d'entitats, partits polítics independentistes i persones independents que busquen organitzar aquesta defensa poble a poble.
 

Més informació

Arxivat a