El comerç de Sant Fruitós farà un sorteig solidari i un concurs d'aparadors

Durant la campanya de Nadal

Redacció
14 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:59h
L'entitat Sant Fruitós Comerç Actiu ha recomanat als seus establiments adherits  l'obertura en horari de matí i tarda els dissabtes 23 i 30 de desembre i l'obertura en horari de matí els diumenges 24 i 31 de desembre per tal que la campanya nadalenca "sigui tot un èxit".

A banda dels horaris especials d'obertura, per tal d'ambientar els carrers del municipi, els dies 23 i 24 de desembre músics i pares Nadal ompliran els carrers del poble per tal d'animar als compradors.

Des de l'associació també s'impulsa per aquesta campanya un sorteig solidari i un concurs d'aparadors.

El sorteig solidari consistirà en un premi de 800€ en vals de compra pels establiments adherits repartits en vals per valor de 40, 25 i 15€. Les butlletes per participar en el sorteig, que coincidirà amb el número premiat de la Grossa de Cap d'Any, es podran comprar  en diferents comerços pel preu de 3€, dels quals 0,50€, aniran destinats a la Marató de TV3 

Per altra banda torna el concurs d'aparadors, amb 3 premis de 200, 100 i 50€ en vals de compra pels tres primers classificats. Els guanyadors s'escolliran entre els vots d'un jurat popular i les votacions que es rebin al perfil d'instagram @santfruitoscomerc i amb l'etiqueta #aparadorsantfruitos17.

Finalment cal destacar que alguns dels establiments santfruitosencs també mostraran els seus productes a la Fira de Santa Llúcia, que se celebrarà el diumenge 17 de desembre a la plaça de l'Església i que aquest desembre seran els comerços del municipi els qui repartiran el calendari municipal del 2018, enguany dedicat a la figura del pintor Alfred Figueras.