Sant Joan de Déu acull una exposició de l'artista i pediatre Eduardo Mario Navarro

Eduardo Mario Navarro en la seva exposició a Sant Joan de Déu
Eduardo Mario Navarro en la seva exposició a Sant Joan de Déu | Althaia
Redacció
14 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:33h
La Fundació Althaia ha convertit novament els vestíbuls de l'Hospital Sant Joan de Déu en espais d'art. Des d'aquest dijous, 14 de desembre, i fins al 19 de gener del 2018, es podrà visitar l'exposició de pintura, escultura i art urbà Energías Navarro's, obra de l'artista i pediatre Eduardo Mario Navarro, professional de la institució. Aquesta no és la primera exposició que en les darreres setmanes acull l'hospital. La intenció és que aquestes zones esdevinguin espais d'art amb l'objectiu d'apropar la cultura a la ciutadania i oferir un entorn més amable a usuaris i familiars.

Fins al moment, l'Hospital Sant Joan de Déu ha acollit exposicions sobre el voluntariat, el Banc de Sang, l'estalvi i eficiència energètica, els 40 anys de Foto Art Manresa i el càncer de mama. De cara a l'any 2018 ja hi ha més exposicions previstes.

Una exposició que transmet positivisme

L'ús d'una àmplia gamma de colors és una de les característiques de l'obra d'Eduardo Mario Navarro, que combina la seva professió de metge amb la passió per l'art. Energías Navarro's és una mostra de pintura, escultura i art urbà que denota un aire viu, ple de color i positivisme.

Navarro ha exposat a diferents espais de Barcelona, Argentina i també la comarca del Bages, com per exemple la seu del Col·legi de Metges de Barcelona, el consolat argentí de Barcelona o el Castell de Cardona. 

L'autor ha cedit quatre obres a la Fundació Althaia que es destinaran al programa de mecenatge de la institució.