La vida de Màrius Torres, rumba catalana i música pels menuts, a partir de dijous a la Barlins

L'espectacle 'On la tempesta deixà una pau intensa' inaugurarà la programació d'aquesta setmana de la Barlins
L'espectacle 'On la tempesta deixà una pau intensa' inaugurarà la programació d'aquesta setmana de la Barlins | Youtube
Redacció
14 de desembre del 2017
Actualitzat a les 9:36h
La programació de la Barlins Teatreria d'aquesta setmana començarà avui dijous, 14 de desembre, amb l'obra de microteatre On la tempesta deixà una pau intensa, que farà una retrospectiva de la vida del poeta lleidetà Màrius Torres. La barreja de teatre (a càrrec d'Ivan Otaola) i música (amb els clarinetistes Toni Piñero i Judit Marmi) transportaran a l'espectador a la vida i obra de Torres a través dels seus punyents poemes i cartes destinades al seu cercle reduït d'amistats i família.

L'obra, que té una durada de 15 minuts, s'interpretarà a les vuit del vespre, a dos quarts de nou, i a les nou. L'entrada té un preu de 4 euros. Es pot reservar seient enviant un correu a barlinsteatreria@gmail.com.

Divendres dia 15, El Remendao oferirà, a partir de les onze de la nit, un concert la protagonista del qual serà la rumba catalana, tant en forma de versions com de peces pròpies del cantautor de Sant Joan de Vilatorrada. El concert funcionarà amb el sistema de taquilla inversa.

El cap de setmana acabarà a la Barlins amb una microdiscoteca per als més petits de casa. La sala de ball s'obrirà, aquest diumenge, de cinc a set de la tarda. El preu de l'entrada serà de 5 euros per infant.