Els guanyadors del concurs dels comerços del Barri Antic visiten Súria

L'alcalde Josep Maria Canudas s'adreça als participants en una de les dues visites de guanyadors
L'alcalde Josep Maria Canudas s'adreça als participants en una de les dues visites de guanyadors | AjSú
Redacció
13 de desembre del 2017
Actualitzat a les 20:19h
Prop d'una quarantena de persones procedents de diferents comarques han visitat Súria com a guanyadors de la darrera edició de la campanya comercial Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir. La campanya es va desenvolupar l'estiu passat a Súria i a més d'una trentena d'altres viles i ciutats de Catalunya.

El premi aportat per Súria a la campanya consistia en un circuit pel centre urbà i el mercat, un val de compres als establiments de la vila, el llibre Les Caramelles de Súria, un dinar i visites guiades al Poble Vell, als indrets destacats del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central i a la fàbrica de cervesa La Pirata.

Les visites dels guanyadors van tenir lloc els dissabtes 18 de novembre i 2 de desembre. Abans d'iniciar el recorregut, els dos grups van ser rebuts a la Casa de la Vila per l'alcalde Josep Maria Canudas i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Sala, que els van donar la benvinguda i van fer una descripció introductòria sobre Súria, la seva història i les seves tradicions.

Les persones participants en les dues visites provenien de L'Arboç, Besalú, Calafell, Caldes de Montbui, L'Escala, Falset, Juneda, Lleida, Manresa, Mollerussa, Roda de Ter, Sallent, Sant Martí de Tous, La Selva del Camp, Solsona i El Vendrell.

La promoció Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir se celebra cada any, impulsada per la xarxa Barris amb Projectes i promoguda per la Generalitat, amb l'objectiu de revitalitzar els nuclis històrics i reforçar-los com a punts de referència urbana.

Súria ha participat enguany per segon any consecutiu en aquesta campanya per potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat als barris del Poble Vell i Sant Jaume, i contribuir a la difusió exterior de la vila.
Arxivat a